Tempah Segera Untuk Harga Promo Online Terhad Yang Terawal Sahaja

KEMUDAHAN YANG TERDAPAT DI ROSE GARDEN

Cincin sebentuk sebagai tanda, Ikatan pertunangan jadi sempurna, Pihak perempuan setuju terima, Pihak lelaki syukur dan gembira

Pertunangan adalah satu perjanjian untuk mendirikan rumahtangga melalui orang perantaraan yang biasanya diadakan di dalam sebuah majlis meminang.

Di zaman moden ini, ramai yang mengadakan majlis pertunangan secara besar – besaran dengan dihiasi pelamin yang dipenuhi bunga-bungaan. Ramai jugak yang memilih untuk meraikan pertunangan mereka di outdoor. Tempat yang luas dan berkonsepkan taman bunga akan menyerikan lagi majlis pertunangan tersebut.

Feedback customer

Pn Tasha

Dulu saya juga telah memilih Royale Rose Garden sebagai tempat untuk adakan majlis pertunangan saya.. memang saya amat berpuas hati dengan kawasan sekeliling di Royale Rose Garden dan majlis pertunangan saya sesuai dengan apa yang saya impikan selama ini.. dengan bertema kehijauan yang semula jadi. :- Pn Tasha.

Jom dapatkan harga promo online, klik link di bawah


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rosegard/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275