Kami Menyediakan Pakej Menarik Bagi Majlis Sekecil 10 orang hingga lah 1000 orang Anda pasti puas hati

Hubungi Kami Untuk Dapatkan Harga Promosi Online !!

Undangan yang ramai pasti memeningkan jika sambutan tersebut diraikan di rumah. Berbanding di ROYALE ROSE GARDEN, kawasan yang boleh memuatkan ramai pengunjung pada satu-satu masa dan kawasan parking yang luas memudahkan pengunjung untuk meraikan majlis yang meriah dengan kehadiran ramai tetamu. Daripada penyediaan makanan pula. Tak perlu risau, kami juga menyediakan perkhidmatan katering mengitu permintaan 

SENARAI KEMUDAHAN DI ROSE GARDEN

feedback customer

“Buat tempahan untuk sambutan harijadi anak, kalau buat di rumah ruangan agak terhad jadi susah jugak nak jemput ramai tetamu. Dekat Royale Rose Garden ini, Alhamdulillah Majlis berjalan lancar dan mudah sebab ada sekali katering, so dah tak payah susah payah fikir nak masak dan renyah nak buat persiapan ” – Puan Tasya

“Sekali sekala buat kelainan, kami adik beradik berpakat ” surprise” kan parent dengan sambutan ulangtahun perkahwinan ke-60. Jemput semua ahli keluarga terdekat campur dengan kawan-kawan baik parent kami sekali. walaupun ramai yang hadir pun takda masalah kerana harga yang sangat berbaloi. Nampak kedua mak dan ayah happy sangat2 dengan majlis yang dirancang ini. Tetamu yang hadir pun tak henti memuji tempat ini cantik sangat-sangat” – Cik Eira

Masih buntu mana nak raikan majlis hari jadi atau Hari Guru?
Jom raikan di royale rose garden
Tempah sekarang !!!!


    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rosegard/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275