MAJLIS SAMBUTAN HARI GURU & MAJLIS PERPISAHAN GURU

Selasih mekar di tengah desa,
mencelah sama kembang melati,
guru pembina negara bangsa,
menabur ilmu berkhidmat bakti.

Jasa guru di kenang dan dirai di Royal Rose Garden
Mencari tempat yang sesuai untuk pelbagai acara?
Jangan risau kami ada tempat yang sesuai untuk anda

    Setelah berhempas pulas mendidik anak bangsa. Guru pun perlukan masa untuk merehatkan minda. Dengan kawasan yang berkonsepkan taman dan kehijauan. Adalah amat sesuai bagi para guru untuk merehatkan minda disamping meraikan sambutan hari guru di ROYALE ROSE GARDEN.

      Selain kawasan yang indah dipenuhi bunga yang menarik, terdapat tarikan lain seperti kolam mandi yang sangat sesuai untuk aktiviti riadah berkeluarga bagi para guru yang membawa bersama anak-anak ke majlis sambutan ini.

       Kawasan tempat letak kereta yang luas dan boleh memuatkan banyak kenderaan  akan memudahkan lagi majlis tersebut. Selain itu juga di ROYALE ROSE GARDEN juga menyediakan kemudahan homestay bagi yang ingin menginap dan menghabiskan masa bersantai di kawasan taman indah.

Hubungi Kami untuk dapatkan HARGA PROMOSI online !!

Kelebihan meraikan sambutan Hari Guru di Royale Rose Garden

Feedback customer

Cikgu Jasmin,

” Selain membuat sambutan hari Guru di sekolah, kami para guru turut bersetuju untuk melakukan aktiviti santai luar sekolah, jadi dengan kawasan yang sesuai dan juga tidak jauh daripada Semenyih Sentral, memang sangat sesuai untuk pelbagai aktiviti.”

Encik Hamid (Pengetua),

Selain membuat sambutan hari Guru di sekolah, kami para guru turut bersetuju untuk melakukan aktiviti santai luar sekolah, jadi dengan kawasan yang sesuai dan juga tidak jauh daripada Semenyih Sentral, memang sangat sesuai untuk pelbagai aktiviti.

Cikgu Khalid

“Sememangnya Royale Rose Garden ni tempat yang menarik untuk membuat sambutan hari guru dan mencipta kenangan bersama rakan-rakan guru yang lain”

Ingin Mengenang Jasa Guru Di Royale Rose Garden ?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rosegard/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275