anda mencari tempat yang sesuai untuk majlis anda

Perkahwinan merupakan antara detik terindah dalam kehidupan seseorang, maklum sahajalah, kita ini kalau boleh ingin berkahwin sekali sahaja seumur hidup.

Dalam pada itu, bakal pengantin sering tercari-cari di manakah lokasi terbaik yang boleh dijadikan tempat untuk mengadakan resepsi bagi mengumpul seluruh kaum keluarga dan kenalan untuk sama-sama meraikan hari bahagia itu.

Tambahan pula orang zaman sekarang yang suka bergambar, merakam detik indah untuk dikongsikan sesama sendiri di samping untuk disimpan sebagai memori istimewa, pengantin semestinya harus bijak menetapkan lokasi terbaik membolehkan semua orang bergembira. Oh ya, keselesaan para tetamu juga harus diutamakan

Di Royale Rose Garden menyediakan ruang yang sangat luas untuk mengadakan majlis perkahwinan yang berkonsepkan taman bunga.

Royale Rose Garden menyediakan:
😍Kanopi

😍Pakej Catering

 

                                                          testimoni

Syamimi

Alhamdulillah majlis perkahwinan saya berjalan dengan sempurna, sama macam apa yang saya impikan. Sangat memudahkan saya, saya dan suami boleh bersiap di Royale Rose Garden je untuk majlis resepsi kami. Sangat seronok, bila berjalan ke pelamin dipenuhi bunga-bunga berwarna-warni. Tetamu yang hadir pun seronok, ada yang puji lawa tempat kami pilih ni siap nak buat majlis perkahwinan dekat sini pun ada. Terima kasih Royale Rose Garden merealisasikan impian saya untuk meraikan majlis perkahwinan saya dengan konsep taman bunga.

    Jenis Event (*)

    Tarikh Event (*)