siapa kami?

Tentang kami

Royale Rose Garden diilhamkan oleh Dr Rushmini disebabkan rasa cinta beliau terhadap fauna. Di sini beliau telah memananm pelbgagai tumbuhan seperti kayu manis, pokok limau udang, pokok bunga cinta dan pelbgai tumbuhan yang jarang ditemui. Di sini juga kami menyediakan 2 buah kolam dgn keindahan yg tersendiri. anda akan teraa seperti di sebuh kolam yang mewah. Royale arose Garden ini merupakan sebuah kawasan yang redup dan sentiasa didatangkan dengan angin`. ia akan memberikan suatu perasaan yg tenang dan romantis.

 

marilah kita sama2 menyokong usaha untuk pemeliharaan keindahan fauna kami. jom  datang dan rasai pengalam yang menakjubkan.

Royale Rose Garden Beranang ialah sebuah dewan acara yang berkonsepkan taman ibarat di dalam taman bunga bak indah berseri.Kami mula beroperasi pada tahun 2017 hingga lah sekarang. Konsep kami ialah memberikan keceriaan kepada semua peringkat usia dengan harga berpatutan dan kualiti yang terbaik.

Kami  terletak di 799, Jalan Sungai Jai, Kampung Sungai Jai, 43700 Beranang, Selangor

Memilih lokasi yang sesuai untuk majlis anda adalah amat penting. Kini, anda tidak lagi perlu risau untuk memikirkan lokasi yang sesuai untuk majlis anda nanti kerana terdapat Royale Rose Garden Beranang bersedia untuk disewa bagi apa sahaja acara atau majlis, termasuklah untuk tujuan majlis perkahwinan.

Lokasi Yang Strategik

Cipta kenangan anda bersama Royale Rose Garden Beranang. Kami akan menjanjikan servis yang terbaik buat anda.

ANTARA KEMUDAHAN-KEMUDAHAN YANG SANGAT SELESA DISEDIAKAN⬇

(+) Gazebo untuk berehat sambil makan di tepi kolam
(+) Kanopi untuk meraikan majlis
(+) Taman Bunga Yang Indah Dan Istimewa
(+) Tandas seperti hotel 3 star untuk mandi
(+) Surau lengkap dengan telekung dan sejadah
(+) Ruang penyediaan makanan
(+) Ruang untuk berbeku
(+) Ruang parking yang sangat luas- boleh muat 100 buah kereta
(+) Kawasan berpagar

Perkhidmatan lain turut disediakan dengan SEWAAN⬇


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rosegard/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275